Fox

22.09.2014 kl. 22:46

 

Sommaren erbjöd mer resor än vad jag i början hade räknat med och det är jag mycket tackam för. Om vi säger såhär, jag skulle inte tacka nej för ett "snälla, res runt världen och ta foton" - jobberbjudande. Men ja, lady luck har spottat på mig i september so I guess the phone won´t be ringing anytime soon.

During min road trip tala jag med en och annan vuxen människa. En kvinna, cirka 70 år gammal, tyckte att jag som en 33- årig singel kvinna borde fundera på att "skaffa" barn om my own. För liksom, om jag har inte hittat en man vid dethär skedet så är det nog säkert kört. Pless her soul.

På tal om djur så kan jag meddela att jag såg i Lapland bland annat vilda räv. De sprang längs vägen. Jag kolla med stora ögon och fundera:

"What did the fox say".

 

 

 

(Sidhuvudfoto av Frida Lönnroos)

Tvåspråkig, över 30 år gammal dam som bor i Helsingfors. Singel. Heidi heter jag. Pratar mer finska än svenska (och tänker nästan allt på engelska) så ni kan förvänta er många skrivfel. That`s life, better get used to it. Funderar ofta på livet. Strävar till att vara snäll, men ändå modig. Skriver främst om this wonderland we live in, med tankar hit och dit. Fotograferar gärna och spelar då och då poker. Jobbar med försäljning, produktutveckling och marknadsföring. Och så är jag en HSP - människa (Highly Sensitive Person).

ratata_wonderland@yahoo.com

Bilder får ej kopieras utan mitt tillstånd!
Kuvien luvatta kopioiminen kielletty!
Do not copy any pictures without my permission!

 

Inte skyldig nån nåt

Ajatuksia - Tankar

La Linda

Hanoscha

Pia På Kontoret

Att vara någons fru

Sylvia

Lyckolabbet

You won me over in no time at all

Elsa

Just Another Fucking Blog

Lilla My

Onekligen

My Idea Of Beautiful

Smäm

Nio till Fem

Liljali

Helleke

Killing Zoe Again

HobbyFotografen

Hietanen

Tubbs

Hannah Norrena

Malenami

Catten

Catariina

Smilla

Peppe

Karkki

Design by Mel

Nina Åkestam

Fredrik Backman

Louise

Fridas Djurblogg

Satumainen

Hedspin

Cinderalley

Elin

Östermyran

Heidi Susanna

Retrolover

Michaela

Pamppoo

Sofie