One week vacation knocking on my door

12.09.2014 kl. 08:50

 

Om cirka 9 h hoppar jag i en tåg och åker igen till Mellersta Österbotten. One good night of sleep där och sedan börjar vår road trip till Lapland. Och vet ni, jag erkänner att av någon orsak känner jag mig nästan som ett litet barn. Ivrig. Förväntansfull. I och för sig så kan det ha något att göra med detdär att senast jag var i Lapland så var jag faktist ett barn. Men ja, här sitter jag och känner nästan dendär Laplands friska luft. Och nu kryss i väggen för jag åker hemmifrån without any high heal shoes. How will she survive?

Jag tar med min Ipad så kanske kanske jag återkommer med små road trip rapporter. Altenativt blir det en veckas "out of office".

Lapland, are your ready for me?

(Sidhuvudfoto av Frida Lönnroos)

Tvåspråkig, över 30 år gammal dam som bor i Helsingfors. Singel. Heidi heter jag. Pratar mer finska än svenska (och tänker nästan allt på engelska) så ni kan förvänta er många skrivfel. That`s life, better get used to it. Funderar ofta på livet. Strävar till att vara snäll, men ändå modig. Skriver främst om this wonderland we live in, med tankar hit och dit. Fotograferar gärna och spelar då och då poker. Jobbar med försäljning, produktutveckling och marknadsföring. Och så är jag en HSP - människa (Highly Sensitive Person).

ratata_wonderland@yahoo.com

Bilder får ej kopieras utan mitt tillstånd!
Kuvien luvatta kopioiminen kielletty!
Do not copy any pictures without my permission!

 

Inte skyldig nån nåt

Ajatuksia - Tankar

La Linda

Hanoscha

Pia På Kontoret

Att vara någons fru

Sylvia

Lyckolabbet

You won me over in no time at all

Elsa

Just Another Fucking Blog

Lilla My

Onekligen

My Idea Of Beautiful

Smäm

Nio till Fem

Liljali

Helleke

Killing Zoe Again

HobbyFotografen

Hietanen

Tubbs

Hannah Norrena

Malenami

Catten

Catariina

Smilla

Peppe

Karkki

Design by Mel

Nina Åkestam

Fredrik Backman

Louise

Fridas Djurblogg

Satumainen

Hedspin

Cinderalley

Elin

Östermyran

Heidi Susanna

Retrolover

Michaela

Pamppoo

Sofie