Please leave a message

07.09.2014 kl. 20:06

 

Igår kom en man fram till mig och gav mig en riven pappersbit. Den var vikt slarvigt. Han sade:

"Här är mitt telefonnummer. Ifall du vill ta kontakt med mig".

Jag vek den lite mer, till en liten liten pappersbit och så satte de i min bakficka, i mina jeans. Behind me, för det var fel man.

Jag hade ögon för någan annan. En man med mörka ögon. Han fick mig att tänka på Joel Kinnaman, skådespelaren från The Killing. Han hade samma blick. Han kändes spännande. Men så såg jag hans hand. Med en ring. Taken

Jaha. Då kan man istället gå hem och vänta på att det skall bli onsdag. För då. Då får jag igen drömma mig bort till Sons Of Anarchy - serien. En  ny, och sista, säsong börjar och voi himmel så det kommer att bli spännande.

Jag och min fake leather jacket are ready.

(Sidhuvudfoto av Frida Lönnroos)

Tvåspråkig, över 30 år gammal dam som bor i Helsingfors. Singel. Heidi heter jag. Pratar mer finska än svenska (och tänker nästan allt på engelska) så ni kan förvänta er många skrivfel. That`s life, better get used to it. Funderar ofta på livet. Strävar till att vara snäll, men ändå modig. Skriver främst om this wonderland we live in, med tankar hit och dit. Fotograferar gärna och spelar då och då poker. Jobbar med försäljning, produktutveckling och marknadsföring. Och så är jag en HSP - människa (Highly Sensitive Person).

ratata_wonderland@yahoo.com

Bilder får ej kopieras utan mitt tillstånd!
Kuvien luvatta kopioiminen kielletty!
Do not copy any pictures without my permission!

 

Inte skyldig nån nåt

Ajatuksia - Tankar

La Linda

Hanoscha

Pia På Kontoret

Att vara någons fru

Sylvia

Lyckolabbet

You won me over in no time at all

Elsa

Just Another Fucking Blog

Lilla My

Onekligen

My Idea Of Beautiful

Smäm

Nio till Fem

Liljali

Helleke

Killing Zoe Again

HobbyFotografen

Hietanen

Tubbs

Hannah Norrena

Malenami

Catten

Catariina

Smilla

Peppe

Karkki

Design by Mel

Nina Åkestam

Fredrik Backman

Louise

Fridas Djurblogg

Satumainen

Hedspin

Cinderalley

Elin

Östermyran

Heidi Susanna

Retrolover

Michaela

Pamppoo

Sofie