Poker suprise

06.03.2014 kl. 14:04

 

Maybe some of you remember att jag då och då spelar lite poker (Texas Hold´em). Well,  idag fick jag reklam om att delta i en ny poker turnering (online). Jag spelar mycket sällan online för jag föredrar att se mina motspelar svettas. Men jag var nyfiken och öppna eposten för att läsa mera. Och vad vänta mig? Juuh detta:

Playboy poker.

Tydligen har intresset för "vanlig" poker sjunkit så mycket att nu lockar man spelare med lite annat än bara spel. Tyvärr ökar det nog inte mitt intresse.

Thx guys.

Kommentarer (2)
Yes, I always remember you as that girl that plays poker. :)
håkan06.03.14 kl. 19:27
Bra att bli ihågd av något ;) Men ja, tyvärr har det blivit mindre poker.
07.03.14 09:24
Vilken sida spela du hos?
Cargo Collective27.09.16 kl. 18:55

(Sidhuvudfoto av Frida Lönnroos)

Tvåspråkig, över 30 år gammal dam som bor i Helsingfors. Singel. Heidi heter jag. Pratar mer finska än svenska (och tänker nästan allt på engelska) så ni kan förvänta er många skrivfel. That`s life, better get used to it. Funderar ofta på livet. Strävar till att vara snäll, men ändå modig. Skriver främst om this wonderland we live in, med tankar hit och dit. Fotograferar gärna och spelar då och då poker. Jobbar med försäljning, produktutveckling och marknadsföring. Och så är jag en HSP - människa (Highly Sensitive Person).

ratata_wonderland@yahoo.com

Bilder får ej kopieras utan mitt tillstånd!
Kuvien luvatta kopioiminen kielletty!
Do not copy any pictures without my permission!

 

Inte skyldig nån nåt

Ajatuksia - Tankar

La Linda

Hanoscha

Pia På Kontoret

Att vara någons fru

Sylvia

Lyckolabbet

You won me over in no time at all

Elsa

Just Another Fucking Blog

Lilla My

Onekligen

My Idea Of Beautiful

Smäm

Nio till Fem

Liljali

Helleke

Killing Zoe Again

HobbyFotografen

Hietanen

Tubbs

Hannah Norrena

Malenami

Catten

Catariina

Smilla

Peppe

Karkki

Design by Mel

Nina Åkestam

Fredrik Backman

Louise

Fridas Djurblogg

Satumainen

Hedspin

Cinderalley

Elin

Östermyran

Heidi Susanna

Retrolover

Michaela

Pamppoo

Sofie