Poker suprise

 

Maybe some of you remember att jag då och då spelar lite poker (Texas Hold´em). Well,  idag fick jag reklam om att delta i en ny poker turnering (online). Jag spelar mycket sällan online för jag föredrar att se mina motspelar svettas. Men jag var nyfiken och öppna eposten för att läsa mera. Och vad vänta mig? Juuh detta:

Playboy poker.

Tydligen har intresset för "vanlig" poker sjunkit så mycket att nu lockar man spelare med lite annat än bara spel. Tyvärr ökar det nog inte mitt intresse.

Thx guys.

06.03.2014 kl. 14:04

My lovely Kings

 

Igår deltog jag i en liten pokerturnering. Hade tyvärr haft en lite längre poker paus, så när jag igen satt där, med mina två kort i handen, så kändes det ganska så pirrigt. Och detdär med att ha en så kallad cool pokerface. Ja, det höll sig nog inte. Rostig som man var. Det var lite som att gå på is. Jag var försiktig och till och med lite rädd. I den mening som man nu kan bli när det är frågan om gambling. Men ja, no bluffing from my side. Hade inte spelsjälvförtroende för att lyckas med det. Not this time. Så det blev en mycket försiktig spel från min sida.

Jag spela i cirka två timmar och sedan höll inte mina kungar (K-K) och jag fick tacka för min del. Ironiskt, speciellt då kungarna är min favortihand. Men så är det med poker. Sometimes you win, sometimes you loose.

Efter spelet fick jag inbjudan att delta i en annan pokerevenemang. A weekend event.  Hamna dock att tacka nej på grund av andra planer. Till det fick jag som svar:

"Kanske bäst så. Du skulle ha varit den ända kvinnan av cirka 20 deltagare".

25.08.2013 kl. 15:51

Repeat: Vill du höra mig skratta?

(Av någon orsak så raderas mina två senaste inlägg? New try?)

På lördag var jag bjuden in till Radio Vega slash Lördax-programmet för att prata om mitt poker hobby. Ja, jag i radio. Klick nedan ifall du är nyfiken på att lyssna om mitt hobby (eller på det då jag skrattar). I tried my best.

Klick

 

Jag lyssna på det också och kunde konstatera att jag säger "liksom" och "joo" way to many times (and I should say ja och inte joo), men det är ju details, details.

Efter sändningen fick jag en meddelande av Tubbs där hon konstatera att hon kan fortfarande säga åt folk att hon känner mig, så all should be well.

 

No shame here.

05.02.2013 kl. 16:00

Poker

Deltog i helgen i en liten live poker turnering. Har haft en liten poker paus bland annat  pga av otyr i tidtabeller. Men nu fick jag igen sitta bland hungriga spelare och känna hur pulsen slår lite snabbare. Ja, för jag erkänner att jag kände mig lite extra nervös innan spelet börja. Fundera redan ifall jag hade lost my touch i Texas Hold ´em. För det där med paus. Antagligen inte en bra idé. Men när spelet börja lugna jag ner mig och bara njöt.

Vi var 18 deltagare; 15 män, tre kvinnor. Vi spela i cirka 4,5 h med två lite längre pauser. Spelet var lugnt and it went actually pretty good för jag blev tvåa. And guess what? Vinnaren var också en kvinna. Jag tycker vi tar en extra hurraaa för det *hurraaa*.

Until we meet again. 

14.01.2013 kl. 11:57

poker

Igår deltog jag i en privat pokerturnering. Yes, sometimes I get invitations, lucky me.

There was me and about 25 other players. Two other women (one of them was a professional pokerplayer), and then guys. Buy-in was 50 € with 1hour re-buy. Det vill säga, ifall man förlorar hela sitt stack (chips), som i början var 10.000 (and now we are not talking about money, this is the chip amount you have when you start to play the tournament, dvs. play money) hade man möjlighet att köpa en ny stack och försöka igen. Men bara under första timmen.

Kort och gott. Jag satt och spela i cirka 7 timmar med två korta paus. Blev två och tog hem 750 €. Det blev en vinst på 700 €. I say not bad, not bad at all. Och som plus i kanten fick jag lite poker respekt. Thank you.

It was a good Saturday.
 
27.03.2011 kl. 19:12

poker med kvinnor

Igår deltog jag i Ladies Only poker turnering. And let me tell you, det är skrämmande att spela mot kvinnor. Jag svettades mera än på gymmet, och detta bara på grund av att jag hade nio andra kvinnor omkring mig. It is scary shit. Kanske  ni nu undrar "Varför?" . Min analys lyder enligt följande:

Women are scary and we know it. Speciellt ifall kvinnan vill ha något. Då är hon motiverad. Imagine now c. 30 kvinnor i en liten sal och alla vill ha samma pris. Alla vill vinna. If that´s not scary, I do not know what is.

Tyvärr var jag ingen vinnare igår. Spela i c. 2,5 timmar men sedan fick jag tacka för kvällen och gå hem.

Maybe next year.

09.03.2011 kl. 09:01

(Sidhuvudfoto av Frida Lönnroos)

Tvåspråkig, över 30 år gammal dam som bor i Helsingfors. Singel. Heidi heter jag. Pratar mer finska än svenska (och tänker nästan allt på engelska) så ni kan förvänta er många skrivfel. That`s life, better get used to it. Funderar ofta på livet. Strävar till att vara snäll, men ändå modig. Skriver främst om this wonderland we live in, med tankar hit och dit. Fotograferar gärna och spelar då och då poker. Jobbar med försäljning, produktutveckling och marknadsföring. Och så är jag en HSP - människa (Highly Sensitive Person).

ratata_wonderland@yahoo.com

Bilder får ej kopieras utan mitt tillstånd!
Kuvien luvatta kopioiminen kielletty!
Do not copy any pictures without my permission!

 

Inte skyldig nån nåt

Ajatuksia - Tankar

La Linda

Hanoscha

Pia På Kontoret

Att vara någons fru

Sylvia

Lyckolabbet

You won me over in no time at all

Elsa

Just Another Fucking Blog

Lilla My

Onekligen

My Idea Of Beautiful

Smäm

Nio till Fem

Liljali

Helleke

Killing Zoe Again

HobbyFotografen

Hietanen

Tubbs

Hannah Norrena

Malenami

Catten

Catariina

Smilla

Peppe

Karkki

Design by Mel

Nina Åkestam

Fredrik Backman

Louise

Fridas Djurblogg

Satumainen

Hedspin

Cinderalley

Elin

Östermyran

Heidi Susanna

Retrolover

Michaela

Pamppoo

Sofie